IMPORT

Importeren uit het Buitenland

Een auto importeren kan aantrekkelijk zijn. Maar hoe gaat dit importeren van een auto eigenlijk precies in z’n werk? U kunt prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden. Ook als particuliere koper kunt u met het importeren van een auto uitstekende zaken doen. Bent u echter niet helemaal thuis in alle regels en besparingsmogelijkheden? Dan bestaat het gevaar dat u in een van de valkuilen stapt die u onnodige kosten en vertragingen kunnen opleveren.

Supreme Import Service

De auto import service van Supreme Cars maakt het u gemakkelijk. Van ondersteuning bij auto import tot het volledig uit handen geven van aankoop tot aflevering. Bij Supreme Cars bent u aan het juiste adres. Wij maken auto importeren eenvoudig en zorgeloos voor zowel particulieren als bedrijven.

EXPORT

Exporteren naar het Buitenland

Auto export voor particulieren begint bij Supreme Cars in Utrecht. Bij Supreme Cars kunt u terecht voor alle benodigde exportdocumenten en kentekens als u een auto wilt exporteren.

Hoe kan ik mijn auto exporteren?

Om uw auto op een goede manier te exporteren, moet u een aantal stappen doorlopen. Bij Supreme Cars kan alles binnen één dag geregeld worden. Wij verzogen in samenwerking met RDW alle benodigde exportdocumenten en exportplaten.

Exporten Buiten de Eu

Voertuigen die worden geëxporteerd naar een land buiten de Europese Unie, hebben een EAD Douanedocument nodig. Supreme Cars kan dit zorgeloos regelen met de juiste documenten en aanvraag van de BPM teruggave.

CONTACT OPNEMEN